Rendezvénykiírás

Figyelem! Indul a nevezés : 2022.01.23.
 Olvasd végig, úgy reméljük megtalálsz minden információt!
Rajthelyszín és befutó: Rendezvényközpont a Szittyó térnél!!
Mivel a strand területén nem futhatunk keresztül, ezért a tavalyi formában fogunk indulni és célba érni!
A tókörösök 11 km-ig a szokásos utvonalon, majd itt jobbra az úttestet keresztezve a kerékpár úton érnek vissza a Szittyó térhez! Itt szintén az úttestet keresztezve érnek vissza a rendezvényközpont területére!
A kis kör 3 km lesz!! A régi útvonalon fog haladni, a parti úton kb 1500 méternél jobbra visszafordul az erdő irányába, megkerüli a nyaralókat és a víztorony felől érkezik vissza a Szittyó térre!!
A nevezettek a rajtszám felmutatásával mehetnek a strand területére! A kisérők a Szittyó téri pénztárnál tudnak belépőt váltani! Ez a pénztár van a legközelebb, de a többinél is válthatnak belépő!
Igéretet kaptunk, hogy a rendezvényközpont strand felöli kapuján (rajtszámmal, belépővel) , megközelíthető lesz a színpad melletti mosdó, valamint a kb 100 méterrel beljebb található mosdó, öltöző és zuhanyzó, amiket két évvel ezelőttig használtunk!
Parkolás: a víztorony környéke hatalmas parkoló illteve vele szemben a tó felől egy nagy bekerített parkoló! Négyzetes kék tábla, nagy P betűvel jelzi!! ???? kb 150 méter séta, ne akarjatok a rajtkapu mellet parkolni, mert ott már úgysem lesz hely ????
Érkezz időben!!Tiszteld meg a szervezőket, hogy nem az utolsó pillanatban érkezel! 8-tól fél 10-ig van rajtszámátvátel, 9:45-kor bemelegítés, 10-kor rajt! Légy nyugodt, nem te leszel az egyetlen, aki úgy gondolja, ,,fél 10-kor rajtam kívül már senki sem jön” ….de…jönni fogtok vagy 100-an, és tumultus lesz, pedig már a futásra kell készűlni! Jó, tudom, ha mindenki ott lenne 8-ra, akkor is tumultus lenne…de ekkor még van idő!! ????
Frissítő pontok 4 és 8 km-nél! Víz, sportital lesz mindenkinek, kóla a második körtől, illetve befutás után! Lesz szőlőcukor, rágcsálni való is, de higgyétek el, 11 km-en semmi nem épül be!! ???? Erre inkább a 2-3 körösöknek van szüksége! Befutás után viszont lehet fogyasztani nyugodtan! Zsíros kenyér is jut mindenkinek! A futás alatt elveszített kalóriákat egy-két szelet símán fedezi! Sőt!! ????
Futás után pedig élvezzétek a strandot! Fogyasszatok a vendéglátó helyeken! pl. Flick-flack, Váradi Gyula, CSE-HO, Familyi…Kapható már a mézédes ámerikai csemegekukorica ????

Figyelem!! Még nem tudjuk mi lesz, de a jelenlegi szabályokra készülünk, illetve arra, ami a múlt évben volt. Reméljük, csak jobb jöhet!Mivel a rendezvényen nem szeretnénk védettségi kártyát és egyebeket kérni, ezért a rendezvény létszámkorlátja 500 fő! Ennek beteltekor lezárjuk a nevezést és helyszíni nevezés sem lessz!! Megértéseteket köszönjük!!

Ha valaki utal, nevezzen is!! Ha már befizetted ne maradj le !!

Ha neveztél, utalj is !! Nehogy lemaradj !!

 

Szelidi – tó Futás / Rendezvénykiírás

Időpont : 2022.08.06. szombat

Helyszín : Dunapataj, Szelidi tó 

Rajt : 10 óra 

Távok : 1 kör (11,3 km)…..2 kör…..3 kör

               Kis kört: 4 km, szeretnénk újra a régi útvonalon megtartani, keressük a megoldást! 

Az általunk mért pontos táv 11.3 km egy körre. Ez tehát azt jelenti, hogy kezdő futótól a profi futóig mindenki rajthoz állhat. A távok teljesítésére lehetőség van sétálva és túrázva is.

NEVEZÉS :   2022. 01.23-tól

itt a honlapon…www.kalocsaifoldonfutok.hu

email cím: kigyofarka@gmail.com …ha bármilyen kérdésed van…

 

Rendező: Kalocsai Földön Futók Sportegyesület

A 4 km-es táv rövidített, módosított útvonala.

Kerékpárosok indulását nem engedélyezzük a rendezvény keretén belül!!!! 

Viszont minden évben vannak akik ezt figyelmen kívül hagyják.Főleg gyerekek indulnak el kerékpárral.

A rendezvény útvonalán és idején történt balesetért illetve anyagi kárért a rendezők semmiféle felelősséget nem vállalnak!!

Az útvonalakban minimális eltérés lehetséges.

Gyülekezés:  rajt és cél: Rendezvény központ a Szittyó térnél     GPS: 46.626039 19.044826

Parkolás: A rendezőség utasításai szerint kijelölt helye(k)en  A Szittyó tértől 150-200 méterre két nagy parkoló !

Rajt: reggel/délelőtt :  10:00  óra

– 10:00 — 33 km

– 10:05 — 22 km

– 10:15 — 11 km

– 10:20 — 3 km

Szintidő: az továbbra sincs !!  Viszont cserébe időmérés sem lesz !!  Órát hozzatok !!  De futhattok csak úgy, érzésre is !!

Azonban mindennek van határa….13:30 után új körre nem engedünk ki senkit !!

Rajtszámátvétel és helyszíni nevezés: A rendezvény napján, a helyszínen lehetséges. Előnevezettek 8:00 és 9:45 között vehetik át rajtszámaikat. A helyszínen 8:00 és 9:45 között lehet regisztrálni új futókat. A helyszíni nevezésnél elképzelhető a korlátozás!!!

9.45 Bemelegítés: Bodnár Erika 

Nevezési díjak:   Előnevezés :

    4-11 km :  07.01-07.31. -4000 ft/fő

 22-33 km :  07.01-07.31. -4500 ft/fő

Befizetés napján érvényes nevezési díjat utalj !                            

 

Helyszíni nevezés :bízunk benne, hogy nem lesz létszámkorlát. Ez nem rajtunk múlik. Korlátozás esetén : létszámkorlát 500 fő !! Ha betellik, nem lesz !

–   4, 11, 22, 33 km : 5000 Ft

Július 01-én az addig be ne fizetett nevezésekből az egy héttől régebbieket töröljük !!

Július 31-én 24 órakor a nevezést lezárjuk !! Azokat a nevezőket, akiknak a nevezési díja  08.01-én banki zárásig nem érkezik meg a számlánkra, töröljük a nevezettek közül !!

 -Július 01. után nevezési díjat vissza nem térítünk, de más futónak átadható!! Illetve más rendezvényünkre következő év végéig átvihető!

                           – Nevezési díj visszatérítés az utalási költség levonásával !!  ( Július 01-ig, utána csak átadás ! Neked kell intézned !

                           Nevezési díj kedvezmény! Csak a 22 és a 33 km távokon vehető igénybe!!  Helyszíni nevezésnél nem vehető igénybe !!

– Érvényes Spar Budapest Maratoni…   EGYÉNI ! …  nevezéssel 25%,

– Spuri Aranykártya 20%

– Bács-KisRun sorozatban

A kedvezmények NEM vonhatóak össze!

         6 éves korig  a nevezés díjtalan! 

Nevezési díj tartalmazza: Egyedi érem

Belépés a Szelidi strand területére (kísérőnek az aktuális belépőjegyet meg  kell venni)

Frissítő pontok (3 )  Rajt/cél, 4,3 km, 7,8 km

Egyedi, apró meglepetés/ajándék

Időmérés: Órát hozzatok, mert egyéni időmérés lesz…!! 🙂

 

 

   Ahova utalnod kell a nevezési díjat:    Kalocsai Földön Futók ( KAFF ) Sportegyesület, OTP : 11732040-22879051                   

  Póló                                                                                                                                                                                                                              

 A megjegyzés rovatba írd be a nevedet,ha több ember nevezési díját utalod át,mindenkinek a nevét tüntesd fel. Mivel ez   a megjegyzés rovat eléggé korlátozott, célszerű emailban elküldened, hogy ki az átutaló, és kiknek a nevezését fizette !!

 Ha van érvényes nevezésed a 35. SPAR Budapest Maratonra a rajtszámodat, vagy a Spuri Aranykártya számát, RunCard kártya  számát.

Amennyiben pólót is kérsz és fizetsz, írd hozzá, hogy plusz póló és méret.  Fehér futópóló, hátúlján nagyméretű Szelidi logó, elöl bal oldalon kisméretben ugyan az. 3500 ft/ db .

Nagyon kérlek Benneteket, július 31-ig jelezzétek a részvételi szándékotokat, hogy minél pontosabb képet kapjunk a fentiek intézése miatt ! 

A rendezvényen részt vehet minden felkészült futó, akik elfogadják a rendezvénykiírásban foglalt feltételeket és tisztában van vele, mire vállalkozik! Minden futó felelős, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a rendezvényen való indulást. Szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.

A rendezőség szervezési okok miatt fent tartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja !

A rendezőség fenn tarja az útvonal, program változás jogát!

A rendezvényen részt vehet minden felkészült futó, akik elfogadják a rendezvénykiírásba foglalt feltételeket!

A rendezvényen készült fotókat és videókat a rendezőség felhasználja, ehhez a résztvevők a nevezéssel hozzájárulásukat adják!

Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi és reklámozási tevékenység csak a rendezőség előzetes engedélyével, egyeztetett formában végezhető!

Egyéb amatőr sport rendezvények, versenyek reklámozására ingyen felületet biztosítunk.

Csomagmegörzést nem vállalunk !

Várunk Benneteket!

“KERÜLD MEG A KÍGYÓ FARKÁT” 2022-BEN IS !