Rendezvénykiírás

Köszönjük, ha adód 1%-át egyesületünknek utalod.  19224578-1-03
2024. 08.03. Szombat
Figyelem! Indul a nevezés : 2024.01.??.
 Elnézéseteket kérjük, de a nevezés technikai okok miatt csúszik!
 Olvasd végig, úgy reméljük megtalálsz minden információt!
Rajthelyszín és befutó: Rendezvényközpont a Szittyó térnél.
Mivel a strand területén nem futhatunk keresztül, ezért a tavalyi formában fogunk indulni és célba érni.
A tókörösök 11 km-ig a szokásos utvonalon, majd itt jobbra az úttestet keresztezve a kerékpár úton érnek vissza a Szittyó térhez. Itt szintén az úttestet keresztezve érnek vissza a rendezvényközpont területére.
A kis kör 3 km lesz. A régi útvonalon fog haladni, a parti úton kb 1500 méternél jobbra visszafordul az erdő irányába, megkerüli a nyaralókat és a víztorony felől érkezik vissza a Szittyó térre.
A nevezettek a rajtszám felmutatásával mehetnek a strand területére. A kisérők a Szittyó téri pénztárnál tudnak belépőt váltani. Ez a pénztár van a legközelebb, de a többinél is válthatnak belépőt.
Igéretet kaptunk, hogy a rendezvényközpont strand felöli kapuján (rajtszámmal, belépővel) , megközelíthető lesz a színpad melletti mosdó, valamint a kb 100 méterrel beljebb található mosdó, öltöző és zuhanyzó, amiket két évvel ezelőttig használtunk.
Parkolás: a víztorony környéke hatalmas parkoló. Négyzetes kék tábla, nagy P betűvel jelzi. ???? kb 150 méter séta, ne akarjatok a rajtkapu mellet parkolni, mert ott már úgysem lesz hely ????
Érkezz időben!! Tiszteld meg a szervezőket, hogy nem az utolsó pillanatban érkezel. 8-tól fél 10-ig van rajtszámátvátel, 9:45-kor bemelegítés, 10-kor rajt. Légy nyugodt, nem te leszel az egyetlen, aki úgy gondolja, ,,fél 10-kor rajtam kívül már senki sem jön” ….de…jönni fogtok vagy 100-an, és tumultus lesz, pedig már a futásra kell készülni. Jó, tudom, ha mindenki ott lenne 8-ra, akkor is tumultus lenne…de ekkor még van idő. ????
Frissítő pontok 4 és 8 km-nél. Víz, sportital lesz mindenkinek, kóla a második körtől, illetve befutás után. Lesz szőlőcukor, rágcsálni való is, de higgyétek el, 11 km-en semmi nem épül be. ???? Erre inkább a 2-3 körösöknek van szüksége. Befutás után viszont lehet fogyasztani nyugodtan. Zsíros kenyér is jut mindenkinek. A futás alatt elveszített kalóriákat egy-két szelet símán fedezi. Sőt. ????
Futás után pedig élvezzétek a strandot. Fogyasszatok a vendéglátó helyeken. pl. Flick-flack, Váradi Gyula, CSE-HO, Familyi…Kapható már a mézédes ámerikai csemegekukorica ????

Figyelem. A rendezvény létszámkorlátja 500 fő. Ennek beteltekor lezárjuk a nevezést és helyszíni nevezés sem lessz. Megértéseteket köszönjük.

Ha valaki utal, nevezzen is!! Ha már befizetted ne maradj le.

Ha neveztél, utalj is !! Nehogy lemaradj.

Szelidi – tó Futás / Rendezvénykiírás

Időpont : 2024.08.03. szombat

Helyszín : Dunapataj, Szelidi tó 

Rajt : 10 óra 

Távok : 1 kör (11,3 km)….

                 2 kör…..

                3 kör

               Kis kör: 3 km 

Az általunk mért pontos táv 11.3 km egy körre. Ez tehát azt jelenti, hogy kezdő futótól a profi futóig mindenki rajthoz állhat. A távok teljesítésére lehetőség van sétálva és túrázva is.

NEVEZÉS :   2024. 01.14-től

itt a honlapon…www.kalocsaifoldonfutok.hu

email cím: kigyofarka@gmail.com …ha bármilyen kérdésed van…

Rendező: Kalocsai Földön Futók Sportegyesület

Tó kör útvonala:https://www.strava.com/activities/8394314263

A 3 km-es táv  útvonala:https://www.strava.com/activities/5699569393

 

Kerékpárosok indulását nem engedélyezzük a rendezvény keretén belül!!!! 

A rendezvényen a kutyával ( bármilyen állattal )  való futást sem engedélyezzük !!  Kérjük a kutyásokat, hogy a rajthoz ne hozzatok kutyát. Sajnos volt már bellőle kulcscsont törés, bokaficam, befelyezetlen verseny 🙁 A kutyával, állattal futásnak is megvan a maga helye és idelye.

A rendezvény útvonalán és idején történt balesetért illetve anyagi kárért a rendezők semmiféle felelősséget nem vállalnak.

Az útvonalakban minimális eltérés lehetséges.

Gyülekezés:  rajt és cél: Rendezvény központ a Szittyó térnél     GPS: 46.626039 19.044826

Parkolás: A rendezőség utasításai szerint kijelölt helye(k)en  A Szittyó tértől 150-200 méterre két nagy parkoló .

Rajt: reggel/délelőtt :  10:00  óra

– 10:00 — 33 km

– 10:05 — 22 km

– 10:15 — 11 km

– 10:20 — 3 km

Szintidő: az továbbra sincs.  Viszont cserébe időmérés sem lesz.  Órát hozzatok. De futhattok csak úgy, érzésre is.

Azonban mindennek van határa….13:30 után új körre nem engedünk ki senkit.

Rajtszámátvétel és helyszíni nevezés: A rendezvény napján, a helyszínen lehetséges. Előnevezettek 8:00 és 9:45 között vehetik át rajtszámaikat. A helyszínen 8:00 és 9:45 között lehet regisztrálni új futókat. A helyszíni nevezésnél elképzelhető a korlátozás.

9.45 Bemelegítés: Bodnár Erika 

Nevezési díjak: Egységesek lesznek minden távon.

Előnevezés : 

 3-11-22-33 km:     07.01.-07.28.  : 4500 Ft/fő

6 éves korig a nevezés ingyenes.

Befizetés napján érvényes nevezési díjat utalj .

Helyszíni nevezés :bízunk benne, hogy nem lesz létszámkorlát. Ez nem rajtunk múlik. Korlátozás esetén : létszámkorlát 500 fő . Ha betellik, nem lesz .

                                         –   3, 11, 22, 33 km : 6000 Ft

500 fő elérésekor a be nem fizetett nevezéseket töröljük .

Július 31-én 20 órakor a nevezést lezárjuk . Azokat a nevezőket, akiknak a nevezési díja  08.01-én banki zárásig nem érkezik meg a számlánkra, töröljük a nevezettek közül.

 -Július 01. után nevezési díjat vissza nem térítünk, de más futónak átadható. Illetve más rendezvényünkre következő év végéig átvihető.

 – Nevezési díj visszatérítés 500 ft  levonásával.  ( Július 01-ig, utána csak átadás. Neked kell intézned.

 -Nevezési díj kedvezmény. Csak a 22 és a 33 km távokon vehető igénybe.  Helyszíni nevezésnél nem vehető igénybe.

– Érvényes Spar Budapest Maratoni…   EGYÉNI ! …  nevezéssel 500 Ft/fő kedvezmény az aktuális nevezési díjból ( rajtszámot ird be az utalásnál megjegyzésbe)

Nevezési díj tartalmazza: Egyedi érem

Belépés a Szelidi strand területére(kísérőnek az aktuális belépőjegyet meg  kell venni)

Frissítő pontok (3 )  Rajt/cél, 4,3 km, 7,8 km

Egyedi, apró meglepetés/ajándék

Időmérés: Órát hozzatok, mert egyéni időmérés lesz… 🙂

Ahova utalnod kell a nevezési díjat:   

Kalocsai Földön Futók ( KAFF ) Sportegyesület, OTP : 11732040-22879051   

A megjegyzés rovatba írd be a nevedet,ha több ember nevezési díját utalod át,mindenkinek a nevét tüntesd fel. Mivel ez   a megjegyzés rovat eléggé korlátozott, célszerű emailban elküldened, hogy ki az átutaló, és kiknek a nevezését fizette.

Nagyon kérlek Benneteket, július 31-ig jelezzétek a részvételi szándékotokat, hogy minél pontosabb képet kapjunk a fentiek intézése miatt. 

A rendezvényen részt vehet minden felkészült futó, akik elfogadják a rendezvénykiírásban foglalt feltételeket és tisztában van vele, mire vállalkozik. Minden futó felelős, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a rendezvényen való indulást. Szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.

A rendezőség szervezési okok miatt fent tartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.

A rendezőség fenn tarja az útvonal, program változás jogát.

A rendezvényen részt vehet minden felkészült futó, akik elfogadják a rendezvénykiírásba foglalt feltételeket.

A rendezvényen készült fotókat és videókat a rendezőség felhasználja, ehhez a résztvevők a nevezéssel hozzájárulásukat adják.

Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi és reklámozási tevékenység csak a rendezőség előzetes engedélyével, egyeztetett formában végezhető.

Egyéb amatőr sport rendezvények, versenyek reklámozására ingyen felületet biztosítunk.

Csomagmegörzést nem vállalunk .

Várunk Benneteket!

“KERÜLD MEG A KÍGYÓ FARKÁT” 2024-BEN IS !